🌸 CHEAT NOW, PAY LATER! WITH KLARNA 🌸

Over ons

Ons verhaal

Happy Cheatday is het ultieme geluksmoment. Wij, Valerie & Joram, hebben in 2020 Happy Cheatday opgericht met onze passie voor eten, geluk, positiviteit, liefde en plezier. Wij zijn ontzettende levensgenieters, en zijn van mening dat iedereen volop mag genieten van de mooiste momenten. Daarom hebben wij onze passies gestopt in een box vol positiviteit, liefde en plezier om hiermee een ultiem geluksmoment te bezorgen aan de ontvangers van onze heerlijke boxen.

Door middel van onze heerlijke boxen hebben we het voor iedereen mogelijk gemaakt zijn/haar geliefden of zichzelf een ultiem geluksmoment te bezorgen. Wij willen met Happy Cheatday niet alleen een overweldigende box aan Happy Food bezorgen, maar ook een moment van samenzijn, geluk, genot en liefdeEen moment om nooit te vergeten! 

We zijn ons merk daarom ook begonnen met ons eerste geweldige en oogstrelende chocoladebox: Happy Cheatday. 

Doel

In deze tijd van social media willen mensen meer dan ooit voldoen aan het schoonheidsideaal. Dit veroorzaakt veel onzekerheid en resulteert regelmatig in strenge diëten. Natuurlijk is het belangrijk om te bewegen, goed te drinken en gezond te eten. Maar laat het schoonheidsideaal niet de mooie momenten afnemen. Met Happy Cheatday willen wij mensen schaamteloos laten genieten van alle lekkere snacks, zonder er een schuldgevoel aan over te houden. Met onze boxen brengen we mensen op een gemakkelijke manier samen, ontstaan er mooie herinneringen en geniet iedereen van gezelligheid onder het genot van lekkere snacks. Every body is a good body en iedereen verdient zo nu en dan een hele fijne Happy Cheatday!

Merk

Gun jij jouw vriend/vriendin, collega of familielid een heerlijke cheatday als cadeau? Zijn zij jarig of is er een andere gelegenheid waardoor zij het verdienen om lekker te snacken? Met Happy Cheatday mag je jezelf of iemand anders een keer lekker laten cheaten. Want: Good Food Equals Good Mood, en dat is iets wat iedereen wel eens verdient of nodig heeft!

 Cadeau
Laat de box afleveren bij de gewenste persoon met een gepersonaliseerd kaartje of geef het cadeau zelf! We bieden speciale boxen voor verjaardagen en feestdagen (zoals kerst, pasen, Valentijnsdag, vader/moederdag etc).

 Events
Bestel een of meerdere boxen voor verjaardagen, werkgelegenheden of evenementen. Ook leuk voor bijvoorbeeld kerstpakketten!

 Voor jezelf
Avondje film kijken met vrienden/vriendinnen (of alleen)? Onze boxen kunnen niet ontbreken. Verwen jezelf eens goed met een Cheatday.

Inhoud

Voor onze boxen hebben we de allerlekkerste en meest geliefde snacks gesorteerd. Een box vol hemelse versnaperingen! De inhoud van onze boxen vind je terug op de productpagina's van Happy CheatdayHappy BirthdayHappy CheersdayHappy Day OffHappy Greenday en Happy Redday. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem gerust contact op via onze chat, het contactformulier of via info@HappyCheatday.nl 

We houden graag rekening met allergieën. We willen natuurlijk dat iedereen kan genieten van onze boxen. Voor aangepaste bestellingen/boxen kun je contact opnemen via onze chat, het contactformulier of via info@happycheatday.nl

Verpakking

Onze verpakkingen zijn gemaakt van 100% composteerbaar plastic en karton.

 

 

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen