🌸 CHEAT NOW, PAY LATER! WITH KLARNA 🌸

Influencers

Over Happy Cheatday 

In deze tijd van social media willen mensen meer dan ooit voldoen aan het schoonheidsideaal. Dit veroorzaakt veel onzekerheid en resulteert regelmatig in strenge diëten. Natuurlijk is het belangrijk om te bewegen, goed te drinken en gezond te eten. Maar laat het schoonheidsideaal niet de mooie momenten afnemen. Met Happy Cheatday willen wij mensen schaamteloos laten genieten van alle lekkere snacks, zonder er een schuldgevoel aan over te houden. Met onze boxen brengen we mensen op een gemakkelijke manier samen, ontstaan er mooie herinneringen en geniet iedereen van gezelligheid onder het genot van lekkere snacks. Every body is a good body en iedereen verdient zo nu en dan een hele fijne Happy Cheatday!

Word een Happy Cheatday influencer!

Kun jij ons helpen bij het bereiken van de juiste doelgroep via jouw socialmediakanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Happy Cheatday zijn we constant op zoek naar talent dat ons kan helpen bij het vertegenwoordigen van ons merk. Influencers spelen daarbij een belangrijke rol, omdat (potientiële) klanten direct kunnen kennismaken met onze heerlijke boxen. Daarnaast helpen influencers ons bij het introduceren van onze nieuwe boxen bij bestaande klanten.

Jouw voordelen als Happy Cheatday influencer

Als influencer ontvang je regelmatig een heerlijke box gevuld met verschillende snacks. Hierdoor inspireer je niet alleen anderen, maar ontdek je zelf ook onze nieuwste boxen! 

Met jouw persoonlijke kortingscode kunnen jouw volgers Happy Cheatday proberen. Daarnaast werken we met verschillende thema’s, zodat jij altijd met genoeg inspiratie de gevraagde content kunt leveren.

Een samenwerking met het team van Happy Cheatday gaat flexibel en snel. Er wordt een briefing opgesteld met een aantal richtlijnen en genoeg inspiratie, zodat jij de content kunt maken die past bij jou en jouw volgers. Jouw eigen inbreng en creativiteit wordt ook zeker gewaardeerd! 

Neem contact met ons op!

Lijkt het jouw leuk om samen te werken met ons team? Stuur een e-mail naar info@happycheatday.nl met:
  • Link(s) naar jouw socialmediaprofiel(en). Het is van belang dat je minimaal 8.000 Nederlandse volgers hebt.
  • Screenshots van de demografische gegevens van jouw volgers (leeftijd, geslacht, afkomst).
We nemen bij interesse contact met je op over een mogelijke samenwerking! 💕

 

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen